Dropin-yoga

Sulus bild Skolgatan - kopia (2) 

VI STÄNGER YOGAVERKSAMHETEN I GRUPP PÅ GRUND AV CORONAPANDEMIN, GÄLLER FRÅN 2020-11-03

Som du säkert vet så har spridningen av Coronaviruset ökat i samhället. I Östergötland har vi fått skärpta råd för att bromsa smittspridningen. Detta gör att vi tyvärr behöver stänga ner gruppverksamheten med omedelbar verkan. I råden kan man läsa att man ska undvika gruppverksamheter inomhus där många samlas och tyvärr drabbar det våra yogapass. 

Det här är verkligen sorgligt men det är det enda jag kan göra just nu. Vi får fortsätta vara rädda om oss själva och varandra. Vi kommer att öppna för yogagrupper igen när pandemin klingat av och/eller när det finns ett tillgängligt vaccin.

Yogaövningar på video

Nu kan du se videoinspelningar på Kavitas Yogacenters facebooksida och Kavitas Yogas instagram där jag visar olika yogaövningar. En övning per video. Hittills har jag lagt ut några videos och det kommer att bli många fler.

Så gå in och gilla och följ Kavitas Yogacenters facebooksida och/eller Kavitas Yogas instagram, så får du ta del av alla videos. Du kan också dela inläggen så får fler se övningarna. Det är ju härligt om så många som möjligt får uppleva alla fördelar med yogan, speciellt nu i våra oroliga pandemitider.

Jag kommer framöver att dela hela yogapass online eller med någon typ av verktyg, exempelvis Zoom. Jag återkommer så fort jag fått grepp om tekniken.

 Med vänlig hälsning från Anna Kavita Lindblad

 

 

/////// äldre information

Höstterminen 2020, välkommen

Yoga är fantastiskt som friskvård. Yogan gör underverk både för din fysiska kropp och som stresshantering. Du blir både smidig, stark och harmonisk. Inga förkunskaper behövs, träningen passar både nybörjare och erfarna. Ha på dig följsamma bekväma kläder. Vi har mjuka ullmattor, filtar och kuddar.

 

Corona-anpassning

Vi anpassar oss efter myndighetens rekommendationer under pågående Coronapandemi. Det innebär att vi har färre deltagare på yogapassen för kunna hålla avstånd mellan oss. Vi kan heller inte bjuda på te och nötter som vi gör i vanliga fall, så det är bra om du tar med en vattenflaska med kork att ha med in i yogasalen. Var också noga med att sprita händerna och hålla avstånd när du kommer och när du går. Om du vill kan du ta med en handduk eller annat att lägga över yogamattan och/eller kudden. Vi har öppet 20 minuter före passet, och 20 minuter efter. Varmt välkommen!

Dropin-yoga, 4 pass i veckan 

4 dropin-pass i veckan från och med 10 september, samma schema varje vecka till och med 6 december (förutom uppehåll för höstlov vecka 44):

  • Torsdag 17.00-18.15 Medicinsk Yoga
  • Torsdag 19.00-20.15 Medicinsk Yoga
  • Söndag 17.00-18.15 Medicinsk Yoga
  • Söndag 18.45-20.15 Yinyoga/Kundalini-mix

Du anmäler dig i bokningssystemet (via gröna knappen ”Boka tid” nedan). Alla pass för hela terminen ligger redan i bokningssystemet, så du kan boka hur många pass du vill. Avbokning kan göras till 5 timmar innan respektive yogapass. Vi har öppet 20 minuter före och efter yogapasset. Adressen är Skolgatan 1b i Knäppingsborg. Läs mer i bokningsbekräftelsen som du får via mail efter att du gjort din bokning.

Betalning 

Från och med vecka 45 erbjuder vi endast betalning per gång. Om du behöver kvitto till din arbetsgivare så samla gärna ihop några tillfällen och maila mig så mailar jag tillbaka ett kvitto.

  • 165 kr per enskilt yogapass

Betalning görs via:

  • Swish nummer: 123 091 58 68
  • Bankgiro 514-9596
  • Wellnet Hälsoportal 
  • Kontant, jämna pengar (gäller endast enskilda pass)

Boka här Boka tid