Dropin-yoga

Sulus bild Skolgatan - kopia (2) 

Höstterminen startar vecka 37

Yoga är fantastiskt som friskvård. Yogan gör underverk både för din fysiska kropp och som stresshantering. Du blir både smidig, stark och harmonisk. Inga förkunskaper behövs, träningen passar både nybörjare och erfarna. Ha på dig följsamma bekväma kläder. Vi har mjuka ullmattor, filtar och kuddar.

Corona-anpassning

Vi anpassar oss efter myndighetens rekommendationer under pågående Coronapandemi. Det innebär att vi har färre deltagare på yogapassen för kunna hålla avstånd mellan oss. Vi kan heller inte bjuda på te och nötter som vi gör i vanliga fall, så det är bra om du tar med en vattenflaska med kork att ha med in i yogasalen. Var också noga med att sprita händerna och hålla avstånd när du kommer och när du går. Om du vill kan du ta med en handduk eller annat att lägga över yogamattan och/eller kudden. Vi har öppet 20 minuter före passet, och 20 minuter efter. Varmt välkommen!

Dropin-yoga, 4 pass i veckan 

4 dropin-pass i veckan från och med vecka 37, samma schema varje vecka:

  • Torsdag 17.00-18.15 Medicinsk Yoga
  • Torsdag 19.00-20.15 Medicinsk Yoga
  • Söndag 17.00-18.15 Medicinsk Yoga
  • Söndag 19.00-20.30 Yinyoga/Kundalini-mix

Du anmäler dig i bokningssystemet (via gröna knappen ”boka tid” nedan). Avbokning kan göras till 5 timmar innan yogapasset. Vi har öppet 20 minuter före och efter yogapasset. Adressen är Skolgatan 1b i Knäppingsborg. Läs mer i bokningsbekräftelsen som du får via mail efter att du gjort din bokning.

Pris: 165 kr per yogapass. Betalas på plats med kontanter (jämna pengar) eller via swish till 123 091 58 68, eller via Wellnet. Obs: du börjar med att boka din plats i bokningssystemet (du kan boka så många pass du önskar), sedan betalar du för respektive yogapass den dagen (eller närliggande dagar) som yogapasset hålls. Annars blir det väldigt svårt för mig att hålla ordning på vilka betalningar som gäller vilka pass. Vill du ha kvitto till din arbetsgivare så maila mig efter passet. Samla gärna ihop flera yogapass på ett kvitto.

Boka härBoka tid