Dropin-yoga

Sulus bild Skolgatan - kopia (2) 

Höstterminen startar vecka 37

Yoga är fantastiskt som friskvård. Yogan gör underverk både för din fysiska kropp och som stresshantering. Du blir både smidig, stark och harmonisk. Inga förkunskaper behövs, träningen passar både nybörjare och erfarna. Ha på dig följsamma bekväma kläder. Vi har mjuka ullmattor, filtar och kuddar.

Corona-anpassning

Vi anpassar oss efter myndighetens rekommendationer under pågående Coronapandemi. Det innebär att vi har färre deltagare på yogapassen för kunna hålla avstånd mellan oss. Vi kan heller inte bjuda på te och nötter som vi gör i vanliga fall, så det är bra om du tar med en vattenflaska med kork att ha med in i yogasalen. Var också noga med avstånd när du kommer och när du går. Vi har öppet 20 minuter före passet, och 20 minuter efter. Varmt välkommen!

Dropin-yoga, 4 pass i veckan 

4 dropin-pass i veckan från och med vecka 37, samma schema varje vecka:

  • Torsdag 17.00-18.15 Medicinsk Yoga
  • Torsdag 19.00-20.15 Medicinsk Yoga
  • Söndag 17.00-18.15 Medicinsk Yoga
  • Söndag 19.00-20.30 Yinyoga/Kundalini-mix

Du anmäler dig i bokningssystemet (via gröna knappen ”boka tid” nedan). Avbokning kan göras till 5 timmar innan yogapasset. Vi har öppet 20 minuter före och efter yogapasset. Adressen är Skolgatan 1b i Knäppingsborg. Läs mer i bokningsbekräftelsen som du får via mail efter att du gjort din bokning.

Pris: 165 kr per yogapass. Betalas på plats med kontanter (jämna pengar) eller via swish till 123 091 58 68, eller via Wellnet.

Boka härBoka tid