Kurser hösten 2019

 

Höstterminen i mysiga Knäppingsborg

Kavitas Yogacenter fortsätter under hösten med kurser i vackra nyrenoverade lokaler med gammaldags charm i mysiga Knäppingsborg. Adressen är Skolgatan 1b, ingången ligger mellan Norins Ost och Reuterwalls Kött & Fiskaffär (1 trappa upp). Vi samhyr lokalen tillsammans med andra yogastudios, My Yoga i Östergötland och Framgångspraktiken.

IMG_2405

3 terminskurser under hösten

Vi fortsätter med 3 stycken 12-veckorskurser under hösten 2019. Vi behåller samma upplägg som vi haft tidigare med dagar och tider och priser.

 Kurserna startar vecka 37 och håller på till och med vecka 49. Vecka 44 är det ledigt för höstlov.

  • Tisdagar kl 19.15-20.45 Yinyoga och Kundalini-mix, startar 2019-09-10 (FULLBOKAD)
  • Onsdagar kl 19.15-20.30 Medicinsk Yoga, startar 2019-09-11 (FULLBOKAD)
  • Söndagar kl 16.00-17.15 Medicinsk Yoga, startar 2019-09-15 (FULLBOKAD)

Höstens kurser är nu fullbokade. Vill du stå på kö om någon hoppar av kan du maila mig på info@kavitasyoga.se.

Priset per kurs är 1.950 kr. Det finns begränsat med platser, 20 per kurs. Vill du säkra din plats så gå först in i bokningssystemet och boka in dig på den dag kursen börjar (här ser du också om kursen redan blivit fullsatt, då kan du maila mig om att stå i kö vid återbud). Betala sedan omgående kursavgiften via;

    • Bankgiro 514-9596
    • Swish nummer: 123 091 58 68
    • Wellnet Hälsoportal 

Boka tid

Om du behöver uppskov med att betala kursavgiften, så boka först in din plats och maila mig sedan på info@kavitasyoga.se och tala om när du vill betala och hur (swish, bg eller Wellnet) så kommer vi överens. 

Kursavgiften kan betalas tillbaka med läkarintyg, förutom en administrativ summa på 500 kr.

Medicinsk Yoga - En mjuk och stärkande yogaform som passar alla, oavsett fysiska förutsättningar. Du kan även sitta på stol vid yogaövningarna. Dessa kurser är 1 timme och en kvart.

Yinyoga och Kundaliniyoga-mix
En variant som passar dig som både gillar Kundaliniyoga och Yinyoga. Vi använder Kundaliniyogans form, vilket innebär att vi tonar in- och ut, vi har en lång vila i slutet, och vi gör en meditation. Men när det gäller övningarna så gör vi först ett kortare Kundaliniyogapass, och sedan övergår vi till stretchiga Yinyogaövningar med Mindfullnessfokus. Denna variant passar både dig som är nybörjare och dig som är van, du gör alla övningar utifrån dig själv och vad din kropp kan och vill just idag. Det är en yoga helt utan prestation där du får möjlighet att både stärka upp kroppen, och bli mjukare och samtidigt få lugn och harmoni i sinnet. Denna kurs är 1 tim och 30 min.