Våra instruktörer

bild 3

Anna Kavita Lindblad

Anna Kavita Lindblad är Kavitas Yogacenters grundare. Hon är utbildad yogaterapeut och instruktör i Medicinsk Yoga, samt internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och även utbildad i Yinyoga för Magdalena Mecweld.

Anna Kavita håller de flesta yogapass i veckoschemat inom Medicinsk Yoga, Kundaliniyoga, Yinyoga/MediYoga-mix samt anordnar Workshops, Djupmeditationer och andra evenemang.

 

 

Eva 3

Eva Nordström

Eva Nordström är internationellt certifierad Kundalinilärare. Hon har även utövat Falun Gong och olika former av mental träning.

Eva säger att hon i Kundaliniyogan hittade en helhet och balans mellan fysiska övningar och meditation, något hon gärna vill förmedla till den som längtar efter ett verktyg för aktiv avslappning.

 

 

Lisa

Lisa Bellerud

Lisa är internationellt certifierad Kundalinilärare. Lisas vision är att dela med sig av kunskapen om Kundaliniyoga där kroppen, sinnet och själen samverkar. Kundaliniyoga står för medvetenhet – att bli medveten om sina känslur, tankar och sin kropp. Med hjälp av Kundaliniyogan kan man hitta verktyg som kan användas för att underlätta vardagslivet och njuta mer av livet.

 

Gunnel

Gunnel Farne Wiborn

Gunnel är utbildad Yinyogalärare, certifierad av Magdalena Mecweld. Dessutom utbildar hon sig just nu till Kundaliniyogalärare.

Gunnel hittade yogan för många år sedan. Både fysiskt och mentalt har yogan gett ökat välbefinnande och det är en skön avkoppling och återhämtning från dagens uppskruvade tempo.